Portal Volim Danilovgrad je u junu mjesecu ostao bez komada opreme. Tačnije bez drona, koji smo najčešće koristili za promociju prirodnih i kulturnih ljepota opštine Danilovgrad. Ipak, zajednica se uključila i pomogla da se ovaj komad opreme kupi.

Nakon samo 24 sata, uz pomoć pratilaca portala Volim Danilovgrad, sakupljeno je dovoljno sredstava za kupovinu novog komada video opreme.

Kupovini novog drona i to onog koji je mnogo kvalitetniji od planiranog doprinijeli su, navešćemo redom kako su pristizale donacije, poštujući želje onih koji su željeli ostati anonimni:

“Ljetnja priča”

Žana Ivanović

Anonimni donator

Anonimni donator

Anonimni donator

Dražen Ćupić

Miodrag Đuranović

Ivana Knežević

Mladen Raičković

Željan Brajović

Anonimni donator

Darko Zarubica

DOO Timelapse production

Miodrag Stojanović

Minaz Company

Anonimni donator

Todor Lakić

ICT DOO Podgorica

Urban Agency DOO

Dražen Brajović

Vladan Đurišić

DOO AXP

Zumtobel DOO

Sandrina DOO

Otašević Aleksandar

FK Zora Spuž

Anonimni donator

Anonimni donator

Milena Popović

Žana Vojvodić

Anonimni donator

Anonimni donator

Anonimni donator

Savjet mjesne zajednice Novo Selo

Ataco Doo

Alimento restoran

 

Zamolili bismo kompanije koje su podržale kupovinu drona da nam na mejl adresu [email protected] dostave svoje podatke i kreative, kako bismo se u narednih pola godine zahvalili banerskom pozicijom koju će, zbog ograničenog reklamnog prostora, dijeliti.

Hvala svima koji doprinose radu portala Volim Danilovgrad

DG Net – Eko turistički servis

Prva faza projekat DG-NET  se realizovala uz podršku Fond za aktivno gradjanstvo i U.S. Embassy Podgorica kroz program “Za jači glas organizacija građanskog društva”.

Prvu fazu projekta sproveli su NVO “9. Decembar” uz podršku portala Volim Danilovgrad i podrazumijevala je, između ostalog, razvoj platforme DG-Net kao i markiranje staze na brdu Taraš.

Drugu fazu projekta podržala je kompanija “Bemax”.  Plan je da nastavimo mapiranje i promociju kulturnog nasleđa opštine Danilovgrad i Spuža a kompaniju Bemax smo prepoznali kao partnera koji će nam pomoći da dalje istražimo, posjetimo, mapiramo i snimimo otomanske i turske tvrđave i kule u Spužu. Za potrebe projekta mapiranja  je obezbijeđena video oprema ali i sredstva potrebna za promociju potencijala Spuža

#USpartnerMNE #SADzaAktivneGradjane #USforActiveCitizens#ekologija #danilovgrad


Ukoliko želite doprinijeti boljoj implementaciji projekta DG-Net putem donacije finansijskih sredstava, roba, znanja ili usluga budite slobodni pisati na [email protected]